EKER SUSHI

Recentreview


4.5 stars out of 323 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Eker Sushi. Want to know more? Find out more.

21 Feb 2024 at 7:26 Super vers en lekker, voor herhaling vatbaar
20 Feb 2024 at 18:48 Zeer lekker
17 Feb 2024 at 18:37 zeer lekker en op tijd!
16 Feb 2024 at 13:05 Op tijd gearriveerd Verse Sushi ENIGE NADEEL HEEL KLEINE SUSHI niet normaal , Weinige rijst , klein en dunne gesneden , heb ik foto van . Heb ik 54 stuks besteld voor 2 personen , en we hadden nog honger precies dat 25 stuks in hadden gegeten
14 Feb 2024 at 19:00 Ruim op tijd en mooi verzorgd en lekker
29 Jan 2024 at 7:13 Perfecte levering en superieure kwaliteit... heerlijke sushi
13 Jan 2024 at 20:44 Het eten was top en op het gevraagde uur geleverd!
8 Jan 2024 at 12:34 2u moeten wachten. Eten was niet koud maar ook niet meer super warm. Sushi zoals steeds lekker, de teriyaki iets minder.
29 Dec 2023 at 8:45 Helaas veel rijst weinig sushi, weinig smaak, weinig en niet mooi, Dragon eye flinterdun, neen geen aanrader voor mij
26 Dec 2023 at 21:09 zeer lekker
18 Dec 2023 at 17:37 Het eten was lekker maar als twee uur en een kwartier moet wachten op je eten dat is veel te lang. En als je dan 1 blikje cola er bij krijgt als compensatie omdat het lang duurt vind ik belachelijk zeker als we met vier personen waren. Eten was top
15 Dec 2023 at 18:29 Nalu was niet mee geleverd… eten super lekker